مالابیج یا ماهی مالاتا یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مازندران است که مطمئنا باب میل تمام مردم ایران خواهد بود. این نوع ماهی به صورت شکم پر آماده می شود و به صورت کبابی طبخ می گردد. در این غذا از ادویه های معطر خطه سبز شمال استفاده می شود، به همین دلیل دارای طعم مطبوع و لذیذی می باشد.
این غذا را با انواع ماهی ها می شود آماده کرد اما اکثرا از ماهی سفید نر برای طبخ آن استفاده می کنند. افرادی که به غذاهای دریایی علاقه مند هستند، صددرصد از این غذا خوششان خواهد آمد.
.
طرز تهیه خوراک مالابیج مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 20
- زمان پخت: 90
- مجموع زمان: 110
- بازدهی: 4 1x
- دسته: خوراک
- روش پخت: داخل فر
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 1 عدد ماهی سفید
- 200 گرم گردو
- 2 قاشق غذاخوری رب انار
- 1 کیلوگرم سبزی معطر
- 1/2 لیوان آب انار
- 1 قاشق غذاخوری کره
- زعفران به مقدار لازم
- نمک، فلفل و گلپر به مقدار لازم
.
دستور تهیه
مغز گردو را همراه سبزی داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و بعد از اینکه خوب خرد شد با رب انار، گلپر، نمک و فلفل مخلوط کنید.
ماهی را خوب شسته و داخل شکم ماهی را از مواد آماده شده پر می کنیم. شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید.
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر خود را با کمی روغن چرب نمایید. ماهی را داخل سینی قرار داده و به مدت 90 دقیقه آن را داخل فر میپزیم.
.
نکات مهم و ترفندها
آب انار، کره و زعفران را با هم مخلوط کرده و با کمک یک قلمو روی ماهی بمالید تا خوش رنگ شود.
پس از آنکه مورد اول را انجام دادید، چند دقیقه دیگر ماهی را در فر نگه داشته، سپس سرو کنید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com