آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

مالابیج + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

مالابیج یا ماهی مالاتا یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مازندران است که مطمئنا باب میل تمام مردم ایران خواهد بود. این نوع ماهی به صورت شکم پر آماده می شود و به صورت کبابی طبخ می گردد. در این غذا از ادویه های معطر خطه سبز شمال استفاده می شود، به همین دلیل دارای طعم مطبوع و لذیذی می باشد.

این غذا را با انواع ماهی ها می شود آماده کرد اما اکثرا از ماهی سفید نر برای طبخ آن استفاده می کنند. افرادی که به غذاهای دریایی علاقه مند هستند، صددرصد از این غذا خوششان خواهد آمد.

.

طرز تهیه خوراک مالابیج مازندرانی برای 4 نفر

طرز تهیه مالابیج را با دستوری متفاوت برایتان تدارک دیده ایم.
  • زمان آماده سازی: 20
  • زمان پخت: 90
  • مجموع زمان: 110
  • بازدهی: 4 1x
  • دسته: خوراک
  • روش پخت: داخل فر
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 1 عدد ماهی سفید
  • 200 گرم گردو
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • 1 کیلوگرم سبزی معطر
  • 1/2 لیوان آب انار
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و گلپر به مقدار لازم

.

دستور تهیه

مغز گردو را همراه سبزی داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و بعد از اینکه خوب خرد شد با رب انار، گلپر، نمک و فلفل مخلوط کنید.

ماهی را خوب شسته و داخل شکم ماهی را از مواد آماده شده پر می کنیم. شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید.

فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر خود را با کمی روغن چرب نمایید. ماهی را داخل سینی قرار داده و به مدت 90 دقیقه آن را داخل فر میپزیم.

.

نکات مهم و ترفندها

آب انار، کره و زعفران را با هم مخلوط کرده و با کمک یک قلمو روی ماهی بمالید تا خوش رنگ شود.

پس از آنکه مورد اول را انجام دادید، چند دقیقه دیگر ماهی را در فر نگه داشته، سپس سرو کنید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com