این خورشت لذیذ در کنار تخم مرغ های نیمرو شده و یا به صورت هم زده با آن سرو میشود و برای تهیه آن از موادی چون انار دون شده، گردو و کنجد آسیاب شده، گوشت و روغن استفاده میشود.
.
مواد لازم برای شیشه ناز :
گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان :۳۰۰ گرم
زردچوبه : ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ : ۱ قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
گردو : ۲۵۰ گرم
کنجد : ۲۰۰ گرم
دان انار (انار دون) : ۵۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
آب انار ترش : ۱ پیمانه
شکر در صورت دلخواه : ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : ۲ عدد
.
طرز تهیه شیشه ناز :
گوشت را به صورت قیمه خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و با پیاز و زردچوبه بپزید. گردو، کنجد و دان انار را آسیا کرده و به گوشت نیم پز اضافه کنید. نمک و فلفل و در صورت تمایل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بیافزایید تا خورش جا بیافتد. تخم مرغ ها را یا به صورت نیمرو یا خاگینه بعد از کشیدن خورش روی ظرف آن بگذارید و یا آن را در ظرفی جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنید. این خورش با کته سرو می شود.
.
نکته های شیشه ناز :
۱- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
۲- به جای آب انار می توان از ۱ قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
۳- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
۴- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
۵- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.
.
منبع: نمکستان | https://namakstan.net