آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

شیشه ناز + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

این خورشت لذیذ در کنار تخم مرغ های نیمرو شده و یا به صورت هم زده با آن سرو میشود و برای تهیه آن از موادی چون انار دون شده، گردو و کنجد آسیاب شده، گوشت و روغن استفاده میشود.

.

مواد لازم برای شیشه ناز :

گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان :۳۰۰ گرم

زردچوبه : ۱ قاشق سوپ خوری

پیاز داغ : ۱ قاشق سوپ خوری

روغن : به میزان لازم

گردو : ۲۵۰ گرم

کنجد : ۲۰۰ گرم

دان انار (انار دون) : ۵۰ گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

آب انار ترش : ۱ پیمانه

شکر در صورت دلخواه : ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : ۲ عدد

.

طرز تهیه شیشه ناز :

گوشت را به صورت قیمه خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و با پیاز و زردچوبه بپزید. گردو، کنجد و دان انار را آسیا کرده و به گوشت نیم پز اضافه کنید. نمک و فلفل و در صورت تمایل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بیافزایید تا خورش جا بیافتد. تخم مرغ ها را یا به صورت نیمرو یا خاگینه بعد از کشیدن خورش روی ظرف آن بگذارید و یا آن را در ظرفی جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنید. این خورش با کته سرو می شود.

.

نکته های شیشه ناز :

۱- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .

۲- به جای آب انار می توان از ۱ قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.

۳- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.

۴- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.

۵- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

.

منبع: نمکستان | https://namakstan.net