اردک شکم پر یکی از غذا های بسیار خوشمزه شمالی می باشد که بیشتر در مازندران تهیه می شود. این اردک شکم پر غذای بسیار ویژه برای مهمانی و مجالس شما می باشد و شما می توانید رسپی آن را به روشی محلی یاد بگیرید و با فر و بدون فر در قابلمه نیز این غذای لذیذ را تهیه کنید. اردک شکم پر را می توانید به وفور در رستوران های شمالی پیدا کنید ولی تهیه آن در خانه کار بسیار راحتی می باشد و شما می توانید با یک رسپی فوق العاده و امتحان شده این اردک شکم پر را تهیه کنید. اردکی شکم پر را هم می توانید به عنوان خوراک با نان تازه و هم با پلو سرو کنید.

.

مواد لازم برای اردک شکم پر مازندرانی

  • اردک ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • آبلیموترش تازه ۱ عدد
  • پونه خشک ۱/۲ ق غذا خوری
  • پیاز ۳ عدد
  • گردو ۱۰۰ گرم
  • سبزی شامل: گشنیز، جعفری، چوچاق، پونه حشک ۲ مشت
  • رب انار ۲ ق غذا خوری
  • رب گوجه ۱.۵ ق غذا خوری
  • گشنیز یا پونه خرد شده ۱ ق غذا خوری
  • کره به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم