بشته واش یا آش اسفناج یکی دیگر از آش های خوشمزه و پرطرفدار از انواع غذاهای محلی مازندران که بسیار مقوی می باشد. این آش از اسفناج، عدس، پیاز، سیر، زیره سبز، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می شود و به دلیل وجود عدس و اسفناج در درمان کم خونی، یبوست و هموروئید بسیار موثر می باشد، زیرا منبع غنی ای از آهن و فیبر است.
.
طرز تهیه آش بشته واش مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 15
- زمان پخت: 120
- مجموع زمان: 135
- بازدهی: 4 1x
- دسته: آش
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم اسفناج
- 2 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 3 پیمانه عدس
- 2 قاشق غذاخوری زیره
- 2 قاشق چایخوری زردچوبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
.
دستور تهیه
ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. سپس اسفناج ، پیاز و سیر را خرد می کنیم.
در یک قابلمه روغن را گرم کنید و پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. به آن زردچوبه و اسفناج را اضافه کنید و وقتی عدس پخته شد آن را همراه آب عدس، نمک، فلفل و 1 قاشق غذاخوری زیره داخل قابلمه اسفناج بریزید.
درب قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 2 ساعت روی حرارت کم پخته شود تا آش کاملا جا بیافتد.
.
نکات مهم و ترفندها
می توانید آش را به همراه یک قاشق غذاخوری زیره و کمی آب نارنج تزئین و سرو کنید.
توجه داشته باشید که عدس را حتما 5 ساعت قبل از پخت بشوئید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com