آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

بشته واش (آش اسفناج) + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

بشته واش یا آش اسفناج یکی دیگر از آش های خوشمزه و پرطرفدار از انواع غذاهای محلی مازندران که بسیار مقوی می باشد. این آش از اسفناج، عدس، پیاز، سیر، زیره سبز، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می شود و به دلیل وجود عدس و اسفناج در درمان کم خونی، یبوست و هموروئید بسیار موثر می باشد، زیرا منبع غنی ‌ای از آهن و فیبر است.

.

طرز تهیه آش بشته واش مازندرانی برای 4 نفر

طرز تهیه آش بشته واش مازندرانی را در این قسمت برای شما همراهان همیشگی تدارک دیده ایم.
  • زمان آماده سازی: 15
  • زمان پخت: 120
  • مجموع زمان: 135
  • بازدهی: 4 1x
  • دسته: آش
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم اسفناج
  • 2 عدد پیاز
  • 3 حبه سیر
  • 3 پیمانه عدس
  • 2 قاشق غذاخوری زیره
  • 2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

.

دستور تهیه

ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب آن را روی حرارت قرار می ‌دهیم تا بپزد. سپس اسفناج ، پیاز و سیر را خرد می کنیم.

در یک قابلمه روغن را گرم کنید و پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. به آن زردچوبه و اسفناج را اضافه کنید و وقتی عدس پخته شد آن را همراه آب عدس، نمک، فلفل و 1 قاشق غذاخوری زیره داخل قابلمه اسفناج بریزید.

درب قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 2 ساعت روی حرارت کم پخته شود تا آش کاملا جا بیافتد.

.

نکات مهم و ترفندها

می توانید آش را به همراه یک قاشق غذاخوری زیره و کمی آب نارنج تزئین و سرو کنید.

توجه داشته باشید که عدس را حتما 5 ساعت قبل از پخت بشوئید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com