آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

آش گزنه + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

آش گزنه یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مازندران است که به علت داشتن مواد غذایی مانند آرد گندم، عدس، لوبیا، نخود، باقلا، کدو حلوایی، چغندر، گشنیز، جعفری، ماست، گزنه، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه پر از خاصیت بوده و باعث تقویت سلامت بدن می شود.

آش گزنه یکی از انواع غذاهای شمالی استان مازندران است. همچنین این آش برای درمان سرما خوردگی، کاهش چربی خون، قند خون و فشار خون بسیار مناسب می باشد. در ادامه طرز تهیه این آش فوق العاده را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

.

طرز تهیه آش گزنه اصل مازندرانی برای 4 نفر

طرز تهیه آش گزنه اصل مازندرانی را با دستور حرفه ای و مرحله ای برایتان آماده نموده ایم.

  • زمان آماده سازی: 60
  • زمان پخت: 120
  • مجموع زمان: 180
  • بازدهی: 4 1x
  • دسته: آش
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 50 گرم نخود
  • 30 گرم لوبیا سفید
  • 50 گرم عدس
  • 500 گرم آرد گندم
  • 1 عدد چغندر
  • 50 گرم سیر
  • 50 گرم باقلا
  • 100 گرم گشنیز و جعفری و گزنه
  • 100 گرم کدوحلوایی
  • 1 کیلوگرم ماست
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

.

دستور تهیه

داخل یک قابلمه حبوبات و چغندر را همراه آب بپزید. سپس کدوحلوایی، سیر، گشنیز، جعفری، گزنه، نمک و زردچوبه را به باقی مواد اضافه کنید. در همین حین آرد را خمیر کنید و با دست ورز دهید تا نرم شود.

خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده با کمک یک وردنه به صورت نازک پهن کنید. خمیر را به آرامی رول کنید و به برش های افقی کوچک تقسیم کنید.

بعد از اینکه حبوبات خوب پخت، ماست را در دو پیمانه آب حل کنید و همراه تکه های خمیر داخل آش بریزید. آش را روی حرات کم قرار دهید تا کاملا جا بیافتاد سپس آن را سرو کنید.

.

نکات مهم و ترفندها

تمامی حبوبات را به مدت 24 ساعت داخل آب خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.

سعی کنید از مواد اولیه تازه در تهیه این آش بهره ببرید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com