آش ترش ترشو یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مازندران است که همانطور که از اسمش مشخص است طعم ترش و متفاوتی با بقیه آش ها دارد. این آش در شمال کشور به خصوص مازندران از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است.
.
طرز تهیه آش ترش ترشو مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 30
- زمان پخت: 120
- مجموع زمان: 150
- بازدهی: 4 1x
- دسته: آش
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 200 گرم گشنیز
- 100 گرم جعفری
- 100 گرم تره
- 50 گرم چغندر
- 200 گرم کدو حلوایی
- 200 گرم سیب زمینی
- 50 گرم پیاز
- 100 گرم سیر
- 200 گرم رب انار ترش
- 100 گرم دانه های انار
- 10 گرم روغن
- 100 گرم برنج دانه ریز
- 10 گرم نمک
.
دستور تهیه
چغندر و سیب زمینی را پوست گرفته و داخل یک قابلمه کوچک بریزید. روی آن را با دو پیمانه آب بپوشانید و اجازه دهید بر روی حرارت متوسط پخته شود. کدوحلوایی را خرد کنید و همراه برنج به قابلمه نیز اضافه کنید.
سبزی جات و سیر را کاملا خرد کنید. رب انار را با دانه های انار و آب مخلوط کنید. سپس سبزی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند.
آش را به آرامی هم بزنید و بعد از اینکه مواد کاملا پخته شد، نیم ساعت قبل از سرو آش مخلوط سبزی و رب انار را به قابلمه اضافه کنید.
.
نکات مهم و ترفندها
داخل یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید و سیر را داخل روغن تفت دهید تا کاملا طلایی رنگ شود.
سیر داغ را همراه پیاز داغ آماده به ترش ترشو اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت بپزد.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com