اسفناج مرجی نیز یکی از انواع غذاهای شمالی استان مازندران و غذای محلی مازندرانی به شمار میرود که علاوه بر طعم فوق العاده، خواص درمانی نیز دارد. اسفناج حاوی ویتامینهای A، B، C، E، K، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، اسیدفولیک، مس و … می باشد.
به همین علت این غذا در تقویت سلامت بدن و به خصوص درمان کم خونی بسیار موثر خواهد بود. اسفناج مرجی از اسفناج، عدس، سیر و انار ترش تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه این غذای لذیذ را خدمت شما دوستان عزیز شرح خواهیم داد.
.
طرز تهیه اسفناج مرجی مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 15
- زمان پخت: 25
- مجموع زمان: 40
- بازدهی: 4 1x
- دسته: خوراک
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 250 گرم عدس
- 1 کیلوگرم اسفناج
- 4 حبه سیر
- 5 قاشق غذاخوری رب انار ترش
- آب به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل و گلپر به مقدار لازم
- روغن حیوانی به مقدارلازم
.
دستور تهیه
یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و عدس ها را داخل یک قابلمه کوچک بپزید.در یک قابلمه دیگر آب را بجوشانید و اسفناج های خرد شده را اضافه می کنیم.
سیر را خرد کنید و روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت گرم کرده، سپس سیر را داخل آن تفت می دهیم تا شفاف شود. نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر را به سیر اضافه کنید.
سیر تفت داده شده، عدس و رب انار را به اسفناج اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا روی حرارت کم بپزد.
.
نکات مهم و ترفندها
در ابتدا لازم است که عدس ها را به مدت حداقل 2 ساعت داخل آب خیس کنید.
شما می توانید این غذا را به همراه نان و سبزی خوردن سرو نمائید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com