آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

دسر مشکوفی + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

مشکوفی جزء انواع دسرها می باشد و اصالت این دسر برای استان مازندارن است و یک دسر بسیار خوشمزه برای ماه مبارک رمضان در افطاری ها می باشد و بسیار طعم و مزه خوب و بافتی شبیه به فرنی دارد و اگر خنک سرو شود مزه بستنی زعفرانی را می دهد.

.

مواد لازم برای تهیه مشکوفی با نشاسته

  • نشاسته گل ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۵ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • وانیل نوک ق چای خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۳ ق غذا خوری
.

طرز تهیه مشکوفی زعفرانی ساده

مرحله اول: آماده سازی نشاسته

ابتدا نشاسته گل را داخل شیر سرد ریخته و خوب با همزن دستی هم بزنید تا نشاسته گل کاملا باز شود سپس از صافی رد کنید تا دانه درشت نشاسته که حل نشده است خارج شود و مخلوط صاف و یکدستی داشته باشید.

 

مرحله دوم: جوشاندن شیر و نشاسته

سپس داخل قابلمه ریخته و به روی حرارت ملایم قرار دهید و خوب مواد را هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود سپس در ادامه وقتی بوی خامی نشاسته گرفته شود شکر را اضافه کنید خوب هم بزنید تا دانه های شکر حل شود.

مرحله سوم: افزودن زعفران و گلاب

مشکوفی در حال غلیظ شدن است پس گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید تا مشکوفی خوش رنگ شود اگر دوست دارید مشکوفی چند رنگ تهیه کنید در این مرحله مواد را داخل دو تا قابلمه ریخته و با افزودن پودر کاکائو مشکوفی دو رنگ داشته باشید.

مرحله چهارم: تهیه مشکوفی

در انتها کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید وقتی مشکوفی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و داخل لیوان ها بریزید می توانید هم به صورت داغ و هم داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس روی مشکوفی را با انواع خلال یا گل محمدی تزئین کنید.نوش جان

نکات کلیدی در تهیه مشکوفی مجلسی و ساده

  1. اگر دوست دارید مشکوفی ساده داشته باشید زعفران را حذف کنید.
  2. دسر مشکوفی بروجرد و قزوین و مشهد نیز به همین ترتیب است با اندکی تغییرات است.
  3. برای مشکوفی سه رنگ لایه ها را به ترتیب تهیه کنید و داخل لیوان ریخته هر لایه را داخل یخچال گذاشته کمی که خنک شد لایه دیگر را روی آن بریزید.
  4. برای تهیه مشکوفی کاکائویی پودر کاکائو را کمی با آب جوش حل کنید سپس استفاده کنید.
  5. می توانید شکر را تا ۱/۲ پیمانه هم بریزید بستگی به ذائقه شما دارد.

 

.

منبع: پارسی دی | https://parsiday.com