باقلا وابیج یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است که از ترکیب باقلا مازندرانی، سیر، شوید خشک، روغن، فلفل ونمک تهیه می شود. این غذا را معمولا همراه برنج یا نان میل می کنند. همچنین در کنار آن ماهی شور، زیتون پرورده و ماست نیزسرو می شود.
شما می توانید میزان سبزی را در این دستور غذایی طبق سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.در ادامه طرز تهیه باقلا وابیج را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.
.
طرز تهیه خورش باقلا وابیج اصل مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 20
- زمان پخت: 20
- مجموع زمان: 40
- بازدهی: 4 1x
- دسته: خورشت
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 500 گرم باقلا تازه
- 2 حبه سیر
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری شوید خشک
- 20 گرم کره
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- نمک، فلفل به میزان لازم
.
دستور تهیه
پوست باقلا را جدا کنید و خوب بشورید. باقلا را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خشک شود.
یک قاشق روغن را همراه کره داخل یک تابه ریخته و باقلا را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس دو حبه سیر را خرد کرده و همراه شوید به تابه اضافه نمایید.
بعد از اینکه مواد کاملا سرخ شد 1/2 لیوان آب را به تابه اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا باقلا ها خوب بپزد. وقتی که آب تابه تمام شد یک عدد تخم مرغ همراه نمک و فلفل داخل تابه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. سپس آن را در ظرف ریخته و سرو کنید.
.
نکات مهم و ترفندها
سعی کنید که از باقلای کشاورزی برای تهیه این خورش استفاده نمائید.
توجه داشته باشید که از مواد اولیه تازه برای تهیه این خورش استفاده کنید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com