آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

باقلا وابیج + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

باقلا وابیج یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است که از ترکیب باقلا مازندرانی، سیر، شوید خشک، روغن، فلفل ونمک تهیه می شود. این غذا را معمولا همراه برنج یا نان میل می کنند. همچنین در کنار آن ماهی شور، زیتون پرورده و ماست نیزسرو می شود.

شما می توانید میزان سبزی را در این دستور غذایی طبق سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.در ادامه طرز تهیه باقلا وابیج را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

.

طرز تهیه خورش باقلا وابیج اصل مازندرانی برای 4 نفر

طرز تهیه خورش باقلا وابیج اصل مازندرانی را برای شما عزیزان بصورت ویژه تدارک دیده ایم.
  • زمان آماده سازی: 20
  • زمان پخت: 20
  • مجموع زمان: 40
  • بازدهی: 4 1x
  • دسته: خورشت
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 500 گرم باقلا تازه
  • 2 حبه سیر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شوید خشک
  • 20 گرم کره
  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک، فلفل به میزان لازم

.

دستور تهیه

پوست باقلا را جدا کنید و خوب بشورید. باقلا را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خشک شود.

یک قاشق روغن را همراه کره داخل یک تابه ریخته و باقلا را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس دو حبه سیر را خرد کرده و همراه شوید به تابه اضافه نمایید.

بعد از اینکه مواد کاملا سرخ شد 1/2 لیوان آب را به تابه اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا باقلا ها خوب بپزد. وقتی که آب تابه تمام شد یک عدد تخم مرغ همراه نمک و فلفل داخل تابه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. سپس آن را در ظرف ریخته و سرو کنید.

.

نکات مهم و ترفندها

سعی کنید که از باقلای کشاورزی برای تهیه این خورش استفاده نمائید.

توجه داشته باشید که از مواد اولیه تازه برای تهیه این خورش استفاده کنید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com