آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

کهی انار (کئی انار) + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

کهی انار یا کئی انار یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است که از ترکیب انار و کدوحلوایی درست می شود. کدو حلوایی حاوی مقدار فراوانی پتاسیم می باشد، همچنین انار به دلیل داشتن ویتامین C در افزایش جذب آهن  بسیار موثر است.

به این دلیل از کئی انار برای رفع کم خونی و کمبود پتاسیم استفاده می‌ کنند. این غذا از لوبیا، عدس، گردو، کدو حلوایی، سیر، پیاز، دانه های انار و ادویه های لازم تهیه می شود.

.

طرز تهیه خورش کئی انار مازندرانی برای 5 نفر

طرز تهیه خورش کئی انار مازندرانی را به روشی خاص و اصیل برایتان تهیه و آماده نموده ایم.
  • زمان آماده سازی: 30
  • زمان پخت: 30
  • مجموع زمان: 60
  • بازدهی: 5 1x
  • دسته: خورشت
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 100 گرم گردو
  • 100 گرم عدس
  • 100 گرم دانه های انار
  • 1 کیلوگرم کدو حلوایی
  • 100 گرم لوبیا چیتی
  • 50 گرم سیر
  • 100 گرم پیاز
  • زردچوبه و نمک به مقدارلازم

.

دستور تهیه

حبوبات را پخته و بعد از اینکه حبوبات پخت کدو حلوایی ها را خرد کنید و به حبوبات اضافه کنید. مخلوط کدو حلوایی و حبوبات را داخل یک کاسه بریزید و با کمک گوشت کوب برقی آن ها را خوب له کنید.

گردو، انار، سیر و پیاز را داخل یک قابلمه همراه کمی روغن روی حرارت تفت دهید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. مخلوط کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما روی حرارت ملایم به آرامی پخته و آماده شود.

.

نکات مهم و ترفندها

توجه داشته باشید که حبوبات را قبل از پخت خورش، به مدت یک شبانه روز خیس کنید.

سعی کنید از مواد اولیه تازه برای پخت این خورش استفاده نمائید.

 

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com