کهی انار یا کئی انار یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است که از ترکیب انار و کدوحلوایی درست می شود. کدو حلوایی حاوی مقدار فراوانی پتاسیم می باشد، همچنین انار به دلیل داشتن ویتامین C در افزایش جذب آهن بسیار موثر است.
به این دلیل از کئی انار برای رفع کم خونی و کمبود پتاسیم استفاده می کنند. این غذا از لوبیا، عدس، گردو، کدو حلوایی، سیر، پیاز، دانه های انار و ادویه های لازم تهیه می شود.
.
طرز تهیه خورش کئی انار مازندرانی برای 5 نفر
- زمان آماده سازی: 30
- زمان پخت: 30
- مجموع زمان: 60
- بازدهی: 5 1x
- دسته: خورشت
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 100 گرم گردو
- 100 گرم عدس
- 100 گرم دانه های انار
- 1 کیلوگرم کدو حلوایی
- 100 گرم لوبیا چیتی
- 50 گرم سیر
- 100 گرم پیاز
- زردچوبه و نمک به مقدارلازم
.
دستور تهیه
حبوبات را پخته و بعد از اینکه حبوبات پخت کدو حلوایی ها را خرد کنید و به حبوبات اضافه کنید. مخلوط کدو حلوایی و حبوبات را داخل یک کاسه بریزید و با کمک گوشت کوب برقی آن ها را خوب له کنید.
گردو، انار، سیر و پیاز را داخل یک قابلمه همراه کمی روغن روی حرارت تفت دهید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. مخلوط کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما روی حرارت ملایم به آرامی پخته و آماده شود.
.
نکات مهم و ترفندها
توجه داشته باشید که حبوبات را قبل از پخت خورش، به مدت یک شبانه روز خیس کنید.
سعی کنید از مواد اولیه تازه برای پخت این خورش استفاده نمائید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com