آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

آغوز مسما + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

آغوزمسما یکی از غذاهای پرطرفدار و از انواع غذاهای محلی مازندران است که با گوشت اردک یا مرغ تهیه می شود. مواد لازم برای تهیه این غذا گوشت اردک یا مرغ، گردو، دانه ساییده شده انار، رب انار، پیاز سرخ شده، ادویه و آب می باشد.

آغوز مسما به علت داشتن گوشت اردک و گردو سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین می باشد. این خورشت را همراه نان یا برنج سرو می کنند و حداقل دو ساعت طول می کشد تا خوب پخته شود. در ادامه طرز تهیه آغوز مسما را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

.

طرز تهیه خورش آغوز مسما مازندرانی برای 6 نفر

طرز تهیه خورش آغوز مسما مازندرانی را به صورت مرحله به مرحله برایتان در این قسمت تهیه نموده ایم.
  • زمان آماده سازی: 15
  • زمان پخت: 150
  • مجموع زمان: 165
  • بازدهی: 6 1x
  • دسته: خورشت
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 600 گرم گوشت اردک
  • 200 گرم گردو
  • 2 عدد پیاز
  • 50 گرم رب انار
  • 2 لیتر آب
  • 75 گرم شکر
  • 100 گرم دانه های ساییده شده انار
  • 10 گرم زردچوبه
  • 10 گرم روغن
  • 10 گرم نمک

.

دستور تهیه

ابتدا اردک را خوب در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را ریز خرد کنید و همراه کمی روغن تفت دهید. سپس اردک سرخ شده را همراه آب به آن اضافه کنید.

حرارت را بالا ببرید تا آب جوش آید، سپس به آن دانه های انار خشک و گردو اضافه کنید. حرارت را کم کرده و درب تابه را ببندید تا اردک به آرامی پخته شود.

داخل یک کاسه شکر، نمک، رب انار ترش و زردچوبه را خوب مخلوط کرده و سپس به خورشت اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم باقی بماند تا خورشت جا بیفتد.

.

نکات مهم و ترفندها

برای تهیه این خورش سعی کنید تا از گوشت اردک تازه بجای نمونه یخ زده آن استفاده نمائید.

میتوانید این خورش را به همراه نان و برنج سرو کنید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com