هاوریش نیز یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است. کدو یکی از غذاهای اصیل و سنتی استان مازندران است که طرفداران بسیاری دارد و به آسانی نیز تهیه می شود.
این غذا از ترکیب کدو سبز، جعفری، تخم مرغ، سیر، پیاز، رب گوجه فرنگی، روغن و ادویههای مورد نیاز آماده می شود. در ادامه طرز تهیه این غذای فوق العاده خوش مزه و ساده را به شما آموزش خواهیم داد.
.
طرز تهیه هاوریش کدو مازندرانی برای 3 نفر
- زمان آماده سازی: 15
- زمان پخت: 30
- مجموع زمان: 45
- بازدهی: 3 1x
- دسته: خوراک
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 5 عدد کدوسبز
- 3 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
- 3 عدد تخم مرغ
- 4 حبه سیر
- 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- 1 عدد پیاز
- روغن به میزان لازم
- ادویه به میزان لازم
.
دستور تهیه
روغن را داخل یک ماهیتابه داغ کنید و سیر و پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا شفاف و طلایی رنگ شوند.
سپس کدو های خرد شده را همراه جعفری به تابه اضافه کنید و بعد از اینکه کدو کمی نرم شد، رب گوجه فرنگی را همراه یک پیمانه آب به تابه اضافه می کنیم.
در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید غذا به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزد. 3 عدد تخم مرغ را به غذا اضافه کرده و هم بزنید.
.
نکات مهم و ترفندها
سعی کنید برای تهیه این خوراک خوش طعم از مواد اولیه تازه بهره ببرید.
در مرحله آخر بعد از اینکه تخم مرغ ها سفت شد تابه را از روی حرارت برداشته وغذا را سرو کنید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com