کدو بره یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مازندران می باشد که انواع سبزیجات و صیفی ها تهیه می شود و به همین دلیل مصرف آن می تواند به تقویت سلامت بدن کمک کند. مواد تشکیل دهنده این غذا شامل کدوسبز، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ و ادویه می باشد.
این غذا به آسانی و در کوتاه ترین زمان آماده می شود. همچنین این غذا گزینه مناسبی برای افراد گیاه خوار است که بسیار لذیذ نیز می باشد. در ادامه طرز تهیه کدو بره را به شما آموزش خواهیم داد.
.
طرز تهیه خوراک کدوبره مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 20
- زمان پخت: 20
- مجموع زمان: 40
- بازدهی: 4 1x
- دسته: خوراک
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 2عدد سیب زمینی
- 5 عدد کدوسبز
- 1 عدد پیاز
- 5 عدد گوجه فرنگی
- 3 عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
.
دستور تهیه
پیاز را نگینی خرد کنید و کمی روغن را داخل تابه گرم کنید. سپس پیاز را به مدت 2 دقیقه داخل تابه تفت دهید و به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد، سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید و با باقی مواد آن را مخلوط کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط پخته شود.
کدو سبز را حلقه حلقه کنید و به تابه اضافه کنید. وقتی کدو سرخ شد به آن گوجه فرنگی خرد شده و تخم مرغ را بیافزایید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر مواد بپزد.
.
نکات مهم و ترفندها
در مرحله آخر غذا را بعد از ده دقیقه به ظرف مناسب منتقل و همراه کمی پنیر پارمسان سرو کنید.
سعی کنید از مواد اولیه تازه و مرغوب برای تهیه این خوراک بهره ببرید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com