آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

آش دوپتی (آش دوغ) + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

یکی از انواع غذاهای محلی مازندران دوپتی است. آش دوغ یا به زبان محلی دوپتی، یکی از غذاهای سنتی و لذیذ مازندران است که از ترکیب دوغ، حبوبات و سیر داغ تهیه می شود.

این غذا به سادگی تهیه می شود و بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. در ادامه طرز تهیه آش دوغ را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

.

طرز تهیه آش دوپتی اصل مازندرانی برای 7 نفر

طرز تهیه آش دوپتی اصل مازندرانی را به روشی کاملا حرفه ای و مرحله ای برایتان تدارک دیده ایم. امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
  • زمان آماده سازی: 30
  • زمان پخت: 120
  • مجموع زمان: 150
  • بازدهی: 7 1x
  • دسته: آش
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 5 الی 6 حبه سیر
  • 4 لیتر دوغ
  • 1 پیمانه باقلا خشک
  • 500 گرم سبزی آش (چغندر، گشنیز و نعناع)
  • 1/2 پیمانه آرد برنج
  • 3/4 پیمانه برنج
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

.

دستور تهیه

باقلا را شسته و آن را همراه کمی آب و نمک داخل یک قابلمه کوچک آن را بپزید. سیر را کاملا ریز خرد کنید.

در یک قابلمه بزرگ برنج، تخم مرغ و آرد برنج را همراه کمی دوغ مخلوط کنید و بعد از اینکه جوش آمد، باقی دوغ را اضافه کنید.

آش را مرتبا هم بزنید وسبزی و سیر خرد شده را داخل قابلمه بریزید. وقتی سبزی پخته شد باقلای پخته شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت 30 الی 50 دقیقه روی حرارت کم بماند، تا آش خوب جا بیافتد.

.

نکات مهم و ترفندها

شما می توانید آش دوپتی خود را همراه پیاز داغ و نعناع داغ تزئین و سرو کنید.

سعی کنید که از مواد اولیه تازه و دوغ محلی در تهیه این آش بهره ببرید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com