آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

لوه کباب + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

یکی از کباب های خوشمزه مازندرانی می باشد که در مراسم های عروسی پخته می شود. لوه در زبان مازندرانی به معنی قابلمه می باشد. طعم و مزه این کباب فوق العاده می باشد و بسیار ملس است و می تواند جایگزین غذاهای تکراری در مهمانی و یا پیک نیک باشد. شما با افزودن مقداری رب انار طعم و مزه لوه کباب را چندین برابر خواهید کرد. شما می توانید هم با گوشت و هم مرغ این غذا را تهیه کنید اما به صورت سنتی لوه کباب با گوشت تهیه می شود.

.

مواد لازم 

گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
آلو بخارا۵ عدد
رب آلو یا رب انار۱ ق غذا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
زرشک۲ ق غذا خوری
شکر۱ ق مربا خوری
کره۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، دارچینبه مقدار لازم
.

طرز تهیه لوه کباب مازندرانی

 

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید و خوب بشورید سپس داخل آبکش بگذارید تا کمی خشک شود.

مرحله دوم : پخت گوشت

پیازها را شسته و خلالی ریز خرد می کنیم و کف قابلمه مورد نظر می ریزیم سپس گوشت های خرد شده را به همراه کمی فلفل سیاه و زردچوبه و پودر دارچین داخل قابلمه ریخته و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با شعله کم گوشت ها آب انداخته و پیازها نرم شود سپس زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید.

مرحله سوم: تفت دادن زرشک و آلو

آلو ها را از چند ساعت قبل خیس کنید تا کمی نرم شود سپس نیمی از کره را داخل تابه ریخته و آلو ها را کمی تف دهید و از روی حرارت بردارید سپس زرشک را به همراه کره و شکر داخل تابه ریخته و تفت داده تا زرشک ها خوش رنگ و پف کنند.

مرحله چهارم: تهیه لوه کباب مازندارنی

در انتهای پخت زمانی که گوشت کاملا پخته شد آلو و زرشک و نمک را به غذا اضافه کنید و در قابلمه را گذاشته تا لوه کباب جا بیفتد سپس به همراه برنج زعفرانی میل کنید.نوش جان

فوت و فن های دستور پخت تهیه لوه کباب

  1. مزه و ترشی و ملس بودن رب انار یا رب به ذائقه شما بستگی دارد.
  2. هر چقدر مقدار پیاز این غذا بیشتر باشد گوشت خوشمزه تر می شود.
  3. این لوه کباب را می توانید با مرغ نیز تهیه کنید.
  4. پخت این غذا حدود ۳ ساعت زمان می برد.
  5. می توانید به جای دارچین از یک تکه چوب آن استفاده کنید و در انتهای پخت آن را خارج کنید.
  6. اگر آب غذا کم شد می توانید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ته نگیرد.

 

.

منبع: پارسی دی | https://parsiday.com