مرغ شکم پر یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین انواع غذاهای محلی مازندران است که امروزه در سراسر ایران نیز به روش های مختلف طبخ می شود.
این غذا شامل مرغ کامل، گردو، آلو، زعفران، زرشک، آب لیمو یا آب نارنج، پیاز سرخ شده، شکر، نمک، فلفل، جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون می باشد.
مرغ شکم پر یک غذای مجلسی و لذیذ مناسب برای تمامی مهمانی ها و مراسمات شما می باشد و معمولا همراه برنج سرو می شود. در ادامه طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.
.
طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی مازندرانی برای 4 نفر
- زمان آماده سازی: 30
- زمان پخت: 30
- مجموع زمان: 60
- بازدهی: 4 1x
- دسته: خوراک
- روش پخت: داخل فر
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 1 عدد مرغ کامل
- 1 و 1/2 پیاز
- 3 قاشق غذاخوری سبزی معطر
- 1 حبه سیر
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- 5 قاشق غذاخوری رب انار ترش
- 2 قاشق غذاخوری گردو
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
.
دستور تهیه
سبزی، رب انار و 1/2 پیاز رنده شده، 3 قاشق غذاخوری رب انار، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط کنید. مرغ را خوب شسته و داخل مرغ را با مواد پر کنید.
نصف دیگر پیاز را داخل مرغ قرار دهید و پاهای مرغ را با کمک یک نخ ببندید. مرغ را با نمک، زردچوبه و کمی فلفل طعم دار کنید و روی آن را با یک پارچه یا پلاستیک پوشانده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال نگه دارید.
در یک قابلمه به مقدار لازم آب ریخته و نصف دیگر پیاز را همراه مرغ داخل آن قرار می دهیم. اجازه دهید مرغ به مدت 30 دقیقه داخل آب خوب بپزد، سپس آن را خارج کنید.
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر خود را با کمی روغن چرب کرده و مرغ را داخل آن قرار دهید. یک فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کرده و کنار مرغ بریزید.
.
نکات مهم و ترفندها
مرغ را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا طلایی رنگ و سرخ شود.
رب گوجه فرنگی را با دو قاشق رب انار و کمی آب مخلوط کنید و به عنوان سس کنار غذا آن را سرو کنید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com