آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

کهی پلا + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

کهی پلا یکی از لذیذترین و خوش طعم ترین انواع غذاهای محلی مازندران و غذاهای محلی و سنتی آنجا است که به نام های کدو پلو یا کئی پلا نیز شناخته می شود. در این غذای خوش آب ‌و ‌رنگ از مواد غذایی مانند کدو حلوایی رنده شده، برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، زیره، کره محلی و استفاده می شود.

این غذا طعم فوق العاده ای دارد و به آسانی آماده می شود.  کدوحلوایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی می باشد و همین امر باعث می شود این غذا علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از خاصیت باشد. در ادامه طرز تهیه کهی پلا را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

.

طرز تهیه کهی پلا مخصوص مازندرانی برای 4 نفر

طرز تهیه کهی پلا مخصوص مازندرانی را بصورت کاملا ویژه و مخصوص برای شما خوبان تدارک دیده ایم.
  • زمان آماده سازی: 50
  • زمان پخت: 70
  • مجموع زمان: 120
  • بازدهی: 4 1x
  • دسته: پلو و چلو
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 300 گرم کدو حلوایی خرد شده
  • 6 حبه سیر
  • 2 عدد پیاز
  • 2 پیمانه برنج
  • 2 عدد سینه مرغ
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

.

دستور تهیه

2 قاشق غذاخوری روغن را دخل یک ماهیتابه بر روی حرارت متوسط گرم کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و همراه نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید.

وقتی پیاز کاملا سرخ و طلایی رنگ شد، مرغ را به تابه اضافه کنید تا خوب سرخ شود. سپس یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و حرارت گاز را کم کنید تا مرغ بپزد.

یک پیاز دیگر را همراه سیر خرد کنید و در یک تابه کوچک تفت دهید. کدو های خرد شده را همراه زردچوبه و دارچین به باقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کدوها خوب سرخ ونرم شوند.

مرغ های سرخ شده را به سس کدویی که درست کردید اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا به ارامی روی گاز بپزد. برنج را همراه کمی آب و نمک بپزید و بعد از 20 دقیقه ابکش کنید.

یک لایه از برنج را داخل قابلمه بریزید و روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید و سپس لایه بعدی برنج را اضافه کنید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید، سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت سی دقیقه روی حرارت کم بپزد.

.

نکات مهم و ترفندها

توجه داشته باشید که می توانید از میزان بیشتری از کدو حلوایی نیز در این استفاده کنید.

سعی کنید که از مواد اولیه تازه در تهیه کهی پلا بهره ببرید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com