از جمله غذاهای خوشمزه، مجلسی و پر طرفدار شمال کشور از انواع غذاهای محلی مازندران خورشت بادمجان کبابی است. این غذا به شکل بادمجان شکم پر درست می شود و برحسب ذائقه افراد در نقاط مختلف کشور با مواد غذایی مختلفی درست می شود.
در شمال کشور معمولا این غذا از ترکیب بادمجان، گردو، رب انار، گوجه فرنگی و سبزیهای معطر تهیه می شود و همراه برنج یا نان در وعده های ناهار و شام آن را سرو می کنند.
این غذا به افرادی که به طعم و بوی بادمجان کبابی علاقه دارند، توصیه می شود. در ادامه طرز تهیه خورشت بادمجان کبابی را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.
.
طرز تهیه خورش بادمجان کباب مازندرانی برای 5 نفر
- زمان آماده سازی: 60
- زمان پخت: 60
- مجموع زمان: 120
- بازدهی: 5 1x
- دسته: خورشت
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- 4 عدد بادمجان
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- 1 عدد پیاز
- روغن به مقدار لازم
- 1 پیمانه آب
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
.
دستور تهیه
بادمجان ها را بعد از 30 دقیقه آبکش کرده و اجازه می دهیم خشک شود. در همین حین گوشت چرخ کرده را آماده می کنیم.
پیاز را رنده کنید و با کمک یک توری آب آن را جدا کنید. سپس پیاز آب گرفته، جعفری، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و با کمک دست آن را ورز می دهیم. روی گوشت را با یک پلاستیک پوشانده و به مدت 30 دقیقه آن را در یخچال قرار می دهیم.
بادمجان ها را با کمک یک چاقو برش داده و در داخل روغن کمی سرخ کنید. سپس آن را از تابه خارج کرده و داخل آن را با گوشت آماده شده پر می کنیم.
اکنون باید سس این غذا را آماده کنید. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کمی روغن، نمک، زردچوبه و فلفل همراه یک پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید.
سپس بادمجان ها را داخل قابلمه سس قرار داده و اجازه می دهیم به مدت 60 دقیقه غذا بر روی حرارت کم به آرامی پخته شود.
.
نکات مهم و ترفندها
بادمجان ها را پوست کنده و به مدت 30 دقیقه داخل آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن از بین برود.
سعی کنید از بادمجان تازه به جای بادمجان یخ زده برای تهیه این خورش استفاده نمائید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com