آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

خورشت بادمجان کباب + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

از جمله غذاهای خوشمزه، مجلسی و پر طرفدار شمال کشور از انواع غذاهای محلی مازندران خورشت بادمجان کبابی است. این غذا به شکل بادمجان شکم پر درست می شود و برحسب ذائقه افراد در نقاط مختلف کشور با مواد غذایی مختلفی درست می شود.

در شمال کشور معمولا این غذا از ترکیب بادمجان، گردو، رب انار، گوجه فرنگی و سبزی‌های معطر تهیه می شود و همراه برنج  یا نان در وعده های ناهار و شام آن را سرو می کنند.

این غذا به افرادی که به طعم و بوی بادمجان کبابی علاقه دارند، توصیه می شود. در ادامه طرز تهیه خورشت بادمجان کبابی را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

.

طرز تهیه خورش بادمجان کباب مازندرانی برای 5 نفر

طرز تهیه خورش بادمجان کباب مازندرانی را در این قسمت برایتان تدارک دیده ایم که امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
  • زمان آماده سازی: 60
  • زمان پخت: 60
  • مجموع زمان: 120
  • بازدهی: 5 1x
  • دسته: خورشت
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 عدد بادمجان
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • 1 عدد پیاز
  • روغن به مقدار لازم
  • 1 پیمانه آب
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

.

دستور تهیه

بادمجان ها را بعد از 30 دقیقه آبکش کرده و اجازه می دهیم خشک شود. در همین حین گوشت چرخ کرده را آماده می کنیم.

پیاز را رنده کنید و با کمک یک توری آب آن را جدا کنید. سپس پیاز آب گرفته، جعفری، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و با کمک دست آن را ورز می دهیم. روی گوشت را با یک پلاستیک پوشانده و به مدت 30 دقیقه آن را در یخچال قرار می دهیم.

بادمجان ها را با کمک یک چاقو برش داده و در داخل روغن  کمی سرخ کنید. سپس آن را از تابه خارج کرده و داخل آن را با گوشت آماده شده پر می کنیم.

اکنون باید سس این غذا را آماده کنید. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کمی روغن، نمک، زردچوبه و فلفل همراه یک پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید.

سپس بادمجان ها را داخل قابلمه سس قرار داده و اجازه می دهیم به مدت 60 دقیقه غذا بر روی حرارت کم به آرامی پخته شود.

.

نکات مهم و ترفندها

بادمجان ها را پوست کنده و به مدت 30 دقیقه داخل آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن از بین برود.

سعی کنید از بادمجان تازه به جای بادمجان یخ زده برای تهیه این خورش استفاده نمائید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com