آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

اسپناساک (خورشت اسفناج) + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

اسپناساک یا همان خورشت اسفناج یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مازندران است. اسپناساک از گوشت گاو یا گوسفند، برگ سیر، پیاز، اسفناج، سبزی‌های محلی، ادویه‌ جات و آب تهیه می شود. البته باید اشاره کرد که این غذا در شهر های مختلف به روش های متفاوتی طبخ می شود.

معمولا این غذا در وعده ناهار و همراه برنج سرو می شود. این خورشت به دلیل وجود اسفناج سرشار از ویتامین، کلسیم، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن و … می باشد. در ادامه طرز تهیه خورشت اسفناج را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

.

طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانی برای 6 نفر

طرز تهیه خورش اسپناساک را به روشی متفاوت و خاص برایتان تدارک دیده ایم.
  • زمان آماده سازی: 15
  • زمان پخت: 150
  • مجموع زمان: 165
  • بازدهی: 6 1x
  • دسته: خورشت
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 400 گرم گوشت گوسفندی
  • 300 گرم سبزیجات معطر
  • 1 کیلوگرم اسفناج
  • 3 حبه سیر
  • 2 عدد پیاز
  • 1 عدد هویج
  • آب و روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

.

دستور تهیه

سیر و پیاز را ریز خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه گرم کرده و سیر و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. اسفناج ها را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. بعد از اینکه کمی سرخ شد به آن آب اضافه کنید.

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت پخته و نرم شود. در آخر سبزیجات و هویج را داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید خورشت به مدت 30 تا 45 دقیقه به آرامی روی حرارت کم بپزد.

.

نکات مهم و ترفندها

سعی کنید تا حد ممکن از اسفناج تازه به جای نمونه یخ زده آن استفاده نمائید.

می توانید این خورش را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

  • برای تفت دادن سیر و پیاز از ماهیتابه مناسب استفاده کنید و شعله را زیاد نکنید وگرنه سیر و پیاز سریعا از حالت طلایی خارج شده و سیاه می شوند.
  • از اسفناج تازه استفاده کنید. اسفناج فریزری طعم واقعی به خورش اسپناساک نمی دهد.
  • این خورش اسپناساک هم با برنج و هم با نان سرو می گردد. شما می توانید از هر کدام که تمایل دارید برای سرو آن استفاده نمایید.
  • این خورش بدلیل داشتن هویج و اسفناج خاصیت زیادی دارد. سعی کنید اگر مازندرانی هم نیستید در هفته یا در ماه حداقل یکبار این خورش اسپناساک خوشمزه را برای خانواده تان طبخ نمایید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com