نازخاتون یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است که از بادمجان کبابی ساطوری، کدو سبز،گوجه سبز، ریحان و گلپر، سیر، نمک و آب انگور (یا آبغوره) درست میشود و طعم دلنشینی دارد.
نازخاتون در مازندران و گیلان طرفداران بسیاری دارد و معمولا در کنار غذاهایی مانند کوکو سیب زمینی، مرغ وعدس پلو از آن اسفاده می کنند. تهیه نازخاتون بسیار ساده و کم هزینه می باشد و شما می توانید به سرعت یک ترشی فوق العاده درست کنید.
.
طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندرانی برای 6 نفر
- زمان آماده سازی: 30
- زمان پخت: 15
- مجموع زمان: 45
- بازدهی: 6 1x
- دسته: ترشی و شور
- روش پخت: اجاق گاز
- نوع: سنتی ایرانی
- رژیم غذایی: معمولی
.
مواد لازم
- 6 عدد بادمجان
- 5 حبه سیر
- 200 گرم ریحان تازه
- 200 گرم گشنیز تازه
- 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
- 1/2 لیوان آبغوره
- نمک و فلفل به مقدار لازم
.
دستور تهیه
بادمجان ها را شسته و روی حرارت متوسط کباب کنید و پوست آن را جدا کنید. بادمجان ها را داخل یک کاسه ریخته و با کمک گوشت کوب برقی آن ها را خوب بکوبید تا کاملا له شوند.
سپس گشنیز و ریحان خرد شده، سیر کوبیده شده، نعناع خشک، نمک وفلفل را همراه آبغوره به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
.
نکات مهم و ترفندها
سعی کنید تا از بادمجان تازه بجای نمونه یخ زده آن استفاده نمائید.
شما می توانید نازخاتون را به همراه غذا در کنارش سرو کنید.
.
منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com