آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

نازخاتون + طرز تهیه

« مازندران‌گردی »

نازخاتون یکی از انواع غذاهای محلی مازندران است که از بادمجان کبابی ساطوری، کدو سبز،گوجه ‌سبز، ریحان و گلپر، سیر، نمک و آب انگور (یا آبغوره) درست می‌شود و طعم دلنشینی دارد.

نازخاتون در مازندران و گیلان طرفداران بسیاری دارد و معمولا در کنار غذاهایی مانند کوکو سیب زمینی، مرغ وعدس‌ پلو از آن اسفاده می‌ کنند. تهیه نازخاتون بسیار ساده و کم هزینه می باشد و شما می توانید به سرعت یک ترشی فوق العاده درست کنید.

.

طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندرانی برای 6 نفر

طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندرانی را به روشی کاملا حرفه ای برایتان تدارک دیده ایم. امیدواریم که از این رسپی استفاده لازم را ببرید.
  • زمان آماده سازی: 30
  • زمان پخت: 15
  • مجموع زمان: 45
  • بازدهی: 6 1x
  • دسته: ترشی و شور
  • روش پخت: اجاق گاز
  • نوع: سنتی ایرانی
  • رژیم غذایی: معمولی

.

مواد لازم

  • 6 عدد بادمجان
  • 5 حبه سیر
  • 200 گرم ریحان تازه
  • 200 گرم گشنیز تازه
  • 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • 1/2 لیوان آبغوره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

.

دستور تهیه

بادمجان ها را شسته و روی حرارت متوسط کباب کنید و پوست آن را جدا کنید. بادمجان ها را داخل یک کاسه ریخته و با کمک گوشت کوب برقی آن ها را خوب بکوبید تا کاملا له شوند.

سپس گشنیز و ریحان خرد شده، سیر کوبیده شده، نعناع خشک، نمک وفلفل را  همراه آبغوره به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

.

نکات مهم و ترفندها

سعی کنید تا از بادمجان تازه بجای نمونه یخ زده آن استفاده نمائید.

شما می توانید نازخاتون را به همراه غذا در کنارش سرو کنید.

.

منبع: وان تاچ فود | https://1touchfood.com